In de badkamer maken we ons in de ochtend klaar voor een werkdag en in de avond klaar voor het slapengaan. Maar we kunnen de badkamer zien als veel meer dan een functionele ruimte. De badkamer kan een plek van zelfzorg en ontspanning zijn. In dit artikel delen we drie ideeën voor een heerlijk luxe, ontspannen en classy badkamer.

Een ingebouwde wastafelkraan

Ga eens voor een inbouw wastafelkraan in plaats van de standaard witte wasbak met metalen kraantje erop. Een inbouw wastafelkraan ziet er ontzettend stijlvol uit. Je hebt overduidelijk aandacht besteed aan de looks van jouw wastafel. Met een inbouw wastafelkraan heb je ook nog eens ruime keuze in hou je wil dat jouw kraan eruit ziet. In plaats van de standaard zilveren metalen look zou je bijvoorbeeld ook eens kunnen kiezen voor koper of brons. Dat ziet er ook direct een stuk luxer uit.

Natuursteen

Gepolijst natuursteen is een prachtig materiaal om in jouw badkamer te verwerken. Extra leuk: in sommige natuursteen kun je nog wat fossielen zien zitten, zo kun je in jouw badkamer een beetje terug in de tijd kijken. Natuursteen kun je onder andere gebruiken in de tegels op de vloer, maar een natuurstenen wasbak is ook een uitstekend idee. Voor grote gezinnen is een lange natuurstenen wasbak met meerdere kranen en spiegels een uitkomst. Het ziet er erg luxe uit en je hoeft in de ochtend nooit meer ruzie te maken over wie als eerste bij de wasbak mag om z’n tanden te poetsen of make up op te doen.

Een douche met massagestraal

Ten slotte: het lijkt wat decadent, maar soms mag je jezelf echt even verwennen. Douchen is heerlijk en waarom zou je deze ervaring niet nog prettiger maken met een massagestraal? Je hebt verschillende douches met massage-stralen en je kunt het zo gek en exorbitant niet bedenken of het bestaat, lichtjes en muziek erbij, alles. Je hoeft natuurlijk helemaal niet zo groot uit te pakken. Een douche die ook een optie heeft voor een lekker harde straal in de rug kan al heel fijn en ontspannend werken.

Je eigen classy badkamer?

Iedere moeder heeft weleens van die momenten dat ze bij moet komen van alle mama-stress. Waar kan dat nou beter dan lekker in je eigen classy badkamer? Waar zou volgens jou een classy badkamer minimaal aan moeten voldoen om je een heerlijk luxe gevoel te geven? We zijn heel benieuwd. Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto door Elina Fairytale via Pexels

Weten wat onze iconen onder de bovenste afbeeldingen en titels betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!