Wie herkent het niet? Je kind mag eindelijk op een scherm en wil ongestoord filmpjes kijken of gamen. Met koptelefoon op, het geluid een tikje te hard en dus volstrekt onbereikbaar voor jou als ouder. Bij Philips Sound hebben ze daar iets op gevonden, de K4607 een speciale koptelefoon met beengeleidingstechnologie. Deze koptelefoon is ontworpen voor kinderen, met veiligheid als uitgangspunt. Hoe fijn is dat! Doordat de draadloze headset op de jukbeenderen rust en dus niet op of in de oren, kunnen ze jou prima horen terwijl ze gamen of filmpjes kijken. Zo kijken of luisteren ze ergens naar zonder het contact met de omgeving te verliezen.

Beengeleidingstechnologie – wat is dat?

De nieuwe koptelefoon voor kinderen is voorzien van speciale beengeleidingstechnologie. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat de geluidsvibraties door de jukbeenderen worden geleid, waardoor het oor vrij blijft. Hierdoor zijn de oren van de  kinderen beschermd tegen hoge volumes, wat dus veel veiliger is. En, doordat de koptelefoon niet in of op je oren zit, horen ze gewoon hun directe omgevingsgeluiden. Je kunt dus met je kind praten terwijl ze blijven luisteren naar hun filmpje of game.

Geen gedoe met snoertjes

Ook handig: de Philips K4607 is voorzien van Bluetooth, geen gedoe meer met snoertjes. De koptelefoon biedt een goede geluidskwaliteit en batterijduur met meer dan vijf uur speeltijd. Het open-oor ontwerp en de verstelbare nekband zorgen samen voor een goede en veilige pasvorm. Een volumebegrenzer en app-bediening garanderen veilig gebruik met monitoring op afstand van hoe het product wordt gebruikt.

Zou jij kiezen voor een kinderkoptelefoon met beengeleidingstechnologie?

Vanaf welke leeftijd vind jij dat kinderen alleen op een tablet, telefoon of computer mogen spelen? Wil je dan wel met ze in contact blijven? Of maakt dat jou niet zo veel uit? Laat net ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

De Philips K4607 kinderkoptelefoon met beengeleidingstechnologie is vanaf nu beschikbaar, in de kleuren grijs, roze en groen, met een verkoopadviesprijs van €99,99.

Foto: met dank Philips