Als je moeder wordt, lijkt of alles anders is. Opeens is je kindje het allerbelangrijkste mensje op de wereld en al je aandacht en energie gaan daar naar toe. Logisch, maar het is belangrijk om jezelf in de gaten te houden en te zorgen je nieuwe balans te vinden. En gelukkig hoef je dat niet alleen te doen!

Toen een van mijn beste vriendinnen vertelde dat ze zwanger was, straalde ze. Ze had zo uitgekeken naar haar eerste kindje. Baby Liv werd geboren en bleek een huilbaby. Ik zag hoe zwaar mijn vriendin het had. Nachtenlang zat ze op het babykamertje en wiegde Liv in slaap. Soms viel ze met haar kleintje in slaap. Zo moe was ze. De slapeloze nachten zorgden ervoor dat mijn vriendin moe, snel geprikkeld en huilerig was. Ze reageerde steeds vaker geïrriteerd als haar vriend haar wilde troosten of helpen. Ik had met haar te doen maar kon haar niet helpen. Ik kon er voor haar zijn, maar niet meer dan dat. Ik raadde haar aan hulp te zoeken en had gelezen over de coaches Willian en Lindsay die een online programma aanbieden. Dat leek me perfect voor mijn vriendin.

Nieuwe balansen

Steeds meer moeders die talloze ballen in de lucht moeten houden, glijden zo nu en dan weg. Ze willen het zo graag goed doen en hebben alles voor hun kindje over. Daarbij vergeten ze zichzelf nog wel eens. Ook vinden veel vrouwen dat het krijgen van een kindje ze verandert. Natuurlijk is dat zo want opeens heb je de verantwoordelijkheid voor een kleintje en ben je moeder. Maar je blijft uiteraard ook gewoon jezelf. Hoe zorg je ervoor dat je je balans in je leven houdt? Dat je niet ’s avonds doodmoe in bed stapt en ’s ochtends eigenlijk niet heel uitgerust wakker wordt? Het is zoeken naar nieuwe balansen in je leven. Dat is niet makkelijk maar ook niet onmogelijk. Coaches als Willian en Lindsay kunnen je hierbij helpen en helpen je vorm te geven aan die nieuwe balansen.

Retreat Moments

Dat doen ze door het online programma ”Retreat Moments”. Retreats in het algemeen worden ruimschoots aangeboden, waarin je met een groepje mensen of alleen er even tussen uit gaat en jezelf even terug trekt. Als moeder heb je wellicht ook de behoefte aan een terugtrek momentje. Daarvoor is het online programma ”Retreat moments” ontwikkeld. Binnen dit programma wordt onder andere gebruik gemaakt van Human Design. Human Design is een methode die laat zien wat je valkuilen en talenten zijn. Ieder mens is uniek en door dit programma te volgen wordt al snel duidelijk wat jou uniek maakt en waarbij jij je prettig voelt. Human Design brengt je terug naar je ware zelf waardoor je keuzes gaat leren maken die dichterbij jezelf liggen. Op het moment dat je keuzes maakt die in lijn liggen met jouw ware zelf, krijg je vooral veel meer rust in je leven. Meer rust in je lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Willian & Lindsay (@willianenlindsay)

Samen met een coach

Online kun je door middel van je geboortedatum, -tijd en -plaats in te vullen je human design chart opvragen. Dit kun je zelf doen. Gezien de hoeveelheid informatie die daaruit voortkomt is het aan te raden om je chart te laten lezen door een human design expert die je kan uitleggen en helpen wat dit voor jou betekent. Human Design laat je zien waar jouw innerlijke kracht zit en wat jouw levensmissie is. Het geeft het verschil weer tussen wat van nature echt bij je past, én wat je denkt dat goed bij je past. Je kunt je voorstellen dat als je doet wat echt bij je past, er meer ruimte is voor ontspanning en plezier.

Je kunt ook voor een retraite kiezen, dat is een mooie manier om even pas op de plaats te nemen op een stille plek. Bijvoorbeeld op een rustgevende plaats in de natuur of in een klooster. Daar sta je stil en kun je rustig nadenken over jezelf. Wat vind je belangrijk en waarom? Waar word je blij en kalm van?

Retraite centrum Tenerife

Heb je zin om er echt even helemaal tussenuit te gaan, dan kun er voor kiezen om naar het retraite centrum in Tenerife te gaan. Daar begeleiden Willian en Lindsay gasten en helpen zoeken naar nieuwe balansen die je houvast kunnen geven. Je zult zien dat je daarna weer voldoende energie en inzichten hebt om te genieten van het moederschap en alle andere bezigheden die je hebt. Gun je zelf een terugtrek moment!

Wat is voor jou prettigst? Het online programma of een retraite op Tenerife? Laat het ons weten bij de comments onder dit artikel. Vinden we leuk :-).

Foto door Polina Tankilevitch via Pexels

Weten wat onze iconen onder de bovenste afbeeldingen en titels betekenen? Wij vertellen je er graag meer over!