Twee jaar geleden zijn wij Mama in Control gestart. Met veel plezier delen we hier tips, verhalen en informatie over het moederschap en kinderen. Mama in Control richt zich op moeders die positief in het leven staan, maar er ook eerlijk voor uitkomen dat het soms gewoon heel zwaar is. De website heeft inmiddels duizenden vaste bezoekers per maand en om dat te vieren organiseren we een leuke winactie. Volg Mama in Control op Facebook en maak kans op een HEMA bon!

Over Mama in Control

Onze zusterpagina Mama in Control is een blog door moeders voor moeders. Wij weten hoe het is om de aller leukste moeder te zijn en het soms toch even niet meer te zien zitten. Op Mama in Control willen wij mede-mama’s empoweren, inspireren en ze laten weten dat ze nooit alleen zijn. Wij schrijven over de beste opvoed-tips, handige mama-hacks en fijnste producten.

Winactie HEMA-bon

Als moeder heb je altijd wel iets nodig voor je kleintje(s). Bij zowel Mama in Control als Damespraatjes zijn wij dol op de HEMA (no spon, haha!) en komen daar regelmatig. We geven daarom graag drie HEMA-bonnen, ter waarde van 50 euro, weg. Hiermee kun je lekker shoppen voor je kind(eren), maar natuurlijk ook voor jezelf. Dit zijn ontzettend dure maanden en zo’n bon komt dan goed van pas.

Hoe maak ik kans?

Meespelen is heel simpel! Je hoeft alleen Mama in Control te liken en volgen op Facebook. Over twee weken maken we de winnaars bekend. Dat doen we in dit artikel en de winnaars ontvangen een persoonlijk bericht van ons via Facebook.

Praat je met ons mee?

Zou jij ook graag kans willen maken op één van de drie HEMA-bonnen ter waarde van 50 euro? Wat zou jij daar mee kopen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel gezellig!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Afbeeding: Unsplash+